Retouren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. Je hebt vervolgens nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten voor retour van jouw thuis naar Na-Na Fashion & More zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder). Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat met aanhangende kaartjes, in de originele verpakking aan Na-Na Fashion & More geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je vooraf contact met ons opnemen via info@nanafashion.nl. We willen je vragen om hierbij duidelijk de reden van retour te vermelden. 

Het risico van het retourzenden van een pakket is voor de klant. Na-Na Fashion & More is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van een retour pakket. We adviseren je daarom om een retour pakket aangetekend te verzenden.

Ongefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen.

Vanwege hygiëne redenen kunnen oorbellen niet worden geretourneerd.

Artikelen die retour worden gezonden dienen vrij te zijn van geur en andere gebruiksporen. Artikelen die beschadigd danwel gebruikt/gedragen/gewassen zijn, zodanig dat ze niet meer door ons als nieuw kunnen worden aangeboden, worden door ons geweigerd en niet als retour geaccepteerd en in behandeling genomen. Je ontvangt hiervan direct bericht na ontvangst van het retourpakket.

Na ontvangst van je retour pakket ontvang je van ons z.s.m. een bevestiging via de mail.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Ruilen en retourneren in onze winkel.

Voor het ruilen en retourneren in de winkel gelden andere regels. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

 

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webwinkel koopt en volgens door jou opgegeven specificatie op maat worden gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop van op maat gemaakte kleding is na succesvolle betaling altijd definitief.

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Na-Na Fashion & More | sitemap | rss