Betalen.
Je kunt betalen met iDEAL, Apple pay, creditcard en vooraf overschrijven. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Zie www.ideal.nl/consument voor meer informatie. Heb je een andere vraag over betalen neem dan contact met ons op.
 

Bestellen.
Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct een email met hierin een bevestiging van de bestelling. Indien je de bevestiging niet hebt gekregen:

- controleer of het emailadres dat je hebt opgegeven juist is.
- controleer of de bevestiging misschien in je spam terecht is gekomen.
- neem contact met ons zodat wij het voor je kunnen nakijken.

 

Verzendkosten.
De verzendkosten bedragen binnen Nederland standaard €4,95 per bestelling. Bij een bestelling vanaf €49,95 wordt je bestelling gratis naar je verzonden.

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling zelf af te halen in onze winkel in Beuningen. De verzendkosten komen dan te vervallen bij het afronden van de bestelling. 

Sieraden en Sjaals worden worden verzonden als brievenbus pakje, de betaalde verzendkosten worden voor een deel achteraf gecompenseerd. 

De kosten voor ruilen en retourneren van een artikel zijn voor eigen rekening. 

 

Bestelling laten thuisbezorgen.
Voor klanten die woonachtig zijn in de regio Beuningen en Nijmegen en die niet in de gelegenheid zijn om onze winkel persoonlijk te bezoeken,bestaat de mogelijkheid om een bestelling te laten thuisbezorgen. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 06-42962824  of via een email naar info@nanafashion.nl.
 

Bestelling annuleren.
Indien een artikel nog niet is verzonden, kun je de bestelling annuleren. Stuur ons een e-mail met daarin als onderwerp “annulering”. Zodra we je annulering hebben verwerkt, storten we het aankoopbedrag naar je retour. Indien de bestelling al is verzonden, kun je de retourprocedure volgen. Alle informatie hierover kun je bij retouren vinden.

 

 

 

© 2021 - 2024 Na-Na Fashion & More | sitemap | rss